Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730610334

Amistoso (Int.) 730610334 Información oficial sobre el partido 730610334 en Hattrick

12.03.2024 20:30:00

MADRIDISTA ISR Alineación oficial del equipo 'MADRIDISTA ISR' en el partido 4 - 4 A.D. Compos Alineación oficial del equipo 'A.D. Compos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MADRIDISTA ISR Alineación oficial del equipo 'MADRIDISTA ISR' en el partido 1 - 1 A.D. Compos Alineación oficial del equipo 'A.D. Compos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MADRIDISTA ISR

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Arie Akirov, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 107 Minuto 13 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ariel Drucker semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a MADRID. Qui ho havia de dir! 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MADRID va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yanir Linezky progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MADRID pel centre va donar un gran resultat: el gol de Maged Abd El Fattah va posar el 4 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Agam Bavly de MADRID es va guanyar la targeta groga merescudament.

A.D. Compos

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Nano Barros va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 1.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Nano Barros va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Compos, Antoni Diví, que va marcar, sense saber com, el 4 - 2.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de David Sierra Morales va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Compos va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 86.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 87 minuts Marc Gestí va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 24 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Compos van pujar a rematar. Però en Ali Tanrıkul la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En David Sierra Morales va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.