Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730609556

Amistoso (Int.) 730609556 Información oficial sobre el partido 730609556 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 0 - 7 US Mufflins Alineación oficial del equipo 'US Mufflins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 0 - 9 US Mufflins Alineación oficial del equipo 'US Mufflins' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entuaidumela F.T.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Mariana va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Chus Montes Sanz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

US Mufflins

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Tariq Misbah de Mufflins va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Justin Cefai va augmentar l'avantatge de Mufflins a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Arthur Dyg de Mufflins l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 35 de partit.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Mufflins va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Arthur Dyg.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Stanislas Darré va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, un xut de Justin Cefai des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Siméon Hélie de Mufflins va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Siméon Hélie va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Mufflins va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Erling Timm s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.