Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730609314

Amistoso (Int., RC) 730609314 Información oficial sobre el partido 730609314 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido 3 - 2 Müllenbach Bucks Alineación oficial del equipo 'Müllenbach Bucks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido 6 - 5 Müllenbach Bucks Alineación oficial del equipo 'Müllenbach Bucks' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,4 % 29,3 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escipiones

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 del partit, el jugador Niko Koršič de Escipiones va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Escipiones una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Niko Koršič, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 76.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Escipiones prenia la batuta de l'encontre al minut 89, quan en Tommaso Aloisi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Escipiones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tit Recko, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Escipiones va estar a punt de posar-se per davant al minut 67 però Tit Recko va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Symon Brok de Escipiones es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manfred Buchtel de Escipiones es va guanyar la targeta groga merescudament.

Müllenbach Bucks

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Gérard Le Dorze va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Franz Griesbeck que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Müllenbach.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Müllenbach van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lutger Reetwarder, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 36 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Müllenbach que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gérard Le Dorze, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Armin Rebstock va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Larry Tancinco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Gérard Le Dorze va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.