Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730608701

Amistoso (Int.) 730608701 Información oficial sobre el partido 730608701 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 2 - 0 Outokummun Pallo Alineación oficial del equipo 'Outokummun Pallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 3 - 0 Outokummun Pallo Alineación oficial del equipo 'Outokummun Pallo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sant Boi

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): SantBoi, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Ferran Carol per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): SantBoi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sebastian Gaser va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Mattias Linder gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Otto Juntunen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): SantBoi van sortir al contraatac al minut 54, però Willhelm Litschauer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Sebastian Gaser gairebé va marcar per a SantBoi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SantBoi Marc Figuerola quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jorge Robledillo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Sebastian Gaser, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mattias Linder de SantBoi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Luis Vega Bazán després que el jugador de SantBoi li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Outokummun Pallo