Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730608492

Amistoso 730608492 Información oficial sobre el partido 730608492 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido 0 - 5 Náquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Náquera C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido 0 - 4 Náquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Náquera C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Chicos Pizarra

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): FCCP van sortir al contraatac al minut 28, però Juan Pablo de Paz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El FCCP va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Hugo Rubio Envite va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Náquera C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Goga Janshiashvili va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Marc Sanchordi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Stefano Animobono va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 3 per a Náquera.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 56, Náquera va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marc Sanchordi.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Náquera augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lucian Stârcu es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Ulli Trahe quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nikos Koulouris, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Robbie Depotter es va quedar sol davant del porter, al minut 27. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Náquera a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Julio Mínguez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefano Animobono.