Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730607443

Amistoso (RC) 730607443 Información oficial sobre el partido 730607443 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 0 - 2 Asordep Alineación oficial del equipo 'Asordep' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 0 - 1 Asordep Alineación oficial del equipo 'Asordep' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarantula CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Pérez García va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarantula va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Silvio Pérez de Tejada va sortir per sobre el travesser.

Asordep

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Asordep va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 39. Matej Odskoč va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Asordep per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 62. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Matej Odskoč. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Matej Odskoč va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 14. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Matej Odskoč, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Asordep va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Aingeru Burtzako va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ignacio Meixe va enviar un xut des de 40 metres al minut 80, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): Matej Odskoč va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.