Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730607171

Amistoso (Int.) 730607171 Información oficial sobre el partido 730607171 en Hattrick

12.03.2024 19:15:00

Robur F.B.C. 84 Alineación oficial del equipo 'Robur F.B.C. 84' en el partido 1 - 1 KNIGHTS OF CYDONIA 1989 Alineación oficial del equipo 'KNIGHTS OF CYDONIA 1989' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Robur F.B.C. 84 Alineación oficial del equipo 'Robur F.B.C. 84' en el partido 3 - 1 KNIGHTS OF CYDONIA 1989 Alineación oficial del equipo 'KNIGHTS OF CYDONIA 1989' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robur F.B.C. 84

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Luigi Callegari de F.B.C., després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): F.B.C. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Prospero Delleani ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de F.B.C. va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Prospero Delleani, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pietro Antonio Mosca va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adrián Cortázar al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nicola Cartoccio va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Demetrio Catullo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Prospero Delleani de F.B.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

KNIGHTS OF CYDONIA 1989

Goles Goles

  • 164 Minuto 88 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 88 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de CYDONIA. Cristóbal Farías el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Cristóbal Farías, al minut 29 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Octavio Del Toro va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Octavio Del Toro s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.