Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730606634

Amistoso (Int., RC) 730606634 Información oficial sobre el partido 730606634 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 3 - 5 Tuen Mun City Alineación oficial del equipo 'Tuen Mun City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 2 - 7 Tuen Mun City Alineación oficial del equipo 'Tuen Mun City' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energie Cotbus

Goles Goles

  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 86 minuts, Moemedi Nato va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 5.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Energie per la dreta va donar com a resultat un gol de Moemedi Nato al minut 89 que reduïa la distància a 2 - 5.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Caetano Suevos, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 5 per a Energie.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Ashen Ranaweera va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 31, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Energie va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Diego Moscoso va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leopold Pandel.

Tuen Mun City

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Joel Garra va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Samuel Pozniak, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fabian Briceag va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Adam Łapka va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Tuen va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Eduardo Carlos Panda.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 75 de partit va donar a Tuen l'avantatge per 0 - 5. Mate Trdić en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Samuel Pozniak, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Samuel Pozniak va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Aake Åberg de Tuen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.