Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730606420

Amistoso (RC) 730606420 Información oficial sobre el partido 730606420 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

Valderter City Alineación oficial del equipo 'Valderter City' en el partido 4 - 1 Scaring Arsenal Alineación oficial del equipo 'Scaring Arsenal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valderter City Alineación oficial del equipo 'Valderter City' en el partido 2 - 1 Scaring Arsenal Alineación oficial del equipo 'Scaring Arsenal' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valderter City

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 39, Pedro Ubago de Valderter empatava el partit: 1 - 1.
  • 137 Minuto 92 (Gol evento especial extremo + rematador): Pau Gallardo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 92 de joc. Pedro Ubago es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 185 Minuto 98 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Valderter van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Romeu Crespí va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 108 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Ubago va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Tawfiq Kheireddine va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Valderter.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Chinés Aramburu del Valderter ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Valderter per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Pedro Rafael Velunza va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pau Gallardo va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Carlo Binder va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Scaring Arsenal

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pablo Vecino que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Scaring.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): Connor Frame va marxar per velocitat al minut 42 i va fer una passada de la mort a Javier Erquiñigo, però aquest va fallar.