Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730605907

Amistoso (Int., RC) 730605907 Información oficial sobre el partido 730605907 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido 0 - 3 Rothesgade olympic Alineación oficial del equipo 'Rothesgade olympic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido 0 - 1 Rothesgade olympic Alineación oficial del equipo 'Rothesgade olympic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rafitas

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jordi Frago va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Agostino Vieítez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rafitas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Juan Fernández Bautista va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Fernández Bautista de Rafitas es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Beda Belle de Rafitas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32 de partit, Juan Fernández Bautista de Rafitas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Beda Belle se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Rothesgade olympic

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Glenn Stengaard que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rothesgade.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Rothesgade va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jan Hedegård, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Glenn Stengaard va augmentar l'avantatge de Rothesgade a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Alf Martinsen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.