Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730605500

Amistoso (Int.) 730605500 Información oficial sobre el partido 730605500 en Hattrick

13.03.2024 15:20:00

RC Gabou Alineación oficial del equipo 'RC Gabou' en el partido 3 - 0 chabalin´s Alineación oficial del equipo 'chabalin´s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RC Gabou Alineación oficial del equipo 'RC Gabou' en el partido 3 - 0 chabalin´s Alineación oficial del equipo 'chabalin´s' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RC Gabou

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Sébastien Billot va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gabou.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gabou pel centre va donar un gran resultat: el gol de Amaury Champion va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Wiesław Niewczas va augmentar l'avantatge de Gabou a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Estanislao Nuñez va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Magno Clemente Vijande va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Pierre-Charles Jauneau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Magno Clemente Vijande va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joona Korpela. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Joaquin Bride, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gwenaël Blondeau va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Estanislao Nuñez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gwenaël Blondeau va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Pierre-Charles Jauneau gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfredo Serrano Ezquerra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Joona Korpela s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

chabalin´s

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de chabalin´s van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Egieder Ilardui va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): chabalin´s van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Abdelwadoud Safrioui no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): chabalin´s van sortir al contraatac al minut 29, però Israel Escobedo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el chabalin´s sortien al contraatac. La falta llançada per Jorge Osea va sortir força alta sense massa perill.