Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730605308

Amistoso (RC) 730605308 Información oficial sobre el partido 730605308 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

HF/DK Alineación oficial del equipo 'HF/DK' en el partido 2 - 0 caniboys Alineación oficial del equipo 'caniboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HF/DK Alineación oficial del equipo 'HF/DK' en el partido 3 - 1 caniboys Alineación oficial del equipo 'caniboys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HF/DK

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): HF/DK, atacant per l'esquerra al minut 28, va aprofitar el magnífic llançament de Òscar Brengaret per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de HF/DK va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Milan Bačák progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Tobias Daene va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HF/DK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de HF/DK a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tobias Daene va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lucio Mosquera va fer al minut 66 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Òscar Brengaret, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gregor Jaramillo va rematar alt.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gary Cull al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gregor Jaramillo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Martínez Polo de HF/DK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

caniboys

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del caniboys que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Goyena, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Santiago Suárez va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Geppino De Berti va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Geppino De Berti va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Oldar Esteibar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Goyena de caniboys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.