Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730604091

Amistoso (Int.) 730604091 Información oficial sobre el partido 730604091 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido 5 - 2 SandRiders Alineación oficial del equipo 'SandRiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido 5 - 1 SandRiders Alineación oficial del equipo 'SandRiders' en el partido
Tiene un resultado normal 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cannondale f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Heribert Escribà, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del cannondale se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Heribert Escribà ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, cannondale es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): cannondale va augmentar la diferència quan Albert Valls no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): cannondale va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Albert Valls va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, cannondale va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlos Peláez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Víctor Blanca va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Heribert Escribà va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El cannondale ho intentava per la dreta per mitjà de Nicu Godoroja, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

SandRiders

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Osama Mohsen que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, SandRiders seguien lluitant fins al final. Al minut 67, fruit d'aquests esforços, Michel Angel va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Elyaniv Vexman va rebre molts aplaudiments. Al minut 30 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Elyaniv Vexman va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Elyaniv Vexman de SandRiders va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.