Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730604071

Amistoso (Int., RC) 730604071 Información oficial sobre el partido 730604071 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 3 - 1 Palosaaren Pantterit Alineación oficial del equipo 'Palosaaren Pantterit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 4 - 2 Palosaaren Pantterit Alineación oficial del equipo 'Palosaaren Pantterit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSValencia

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PSValencia contenien la respiració mentre en Haritz Urreaga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 53 gràcies a la jugada de David Monells, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): PSValencia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rubén Nestares va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Blagovest Ivanov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PSValencia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Filomeno Quesada Guzmán va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Filippo Pisciotta va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Filomeno Quesada Guzmán, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Palosaaren Pantterit

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Palosaaren van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ghanim Al-Sultan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Eike von der Forst quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Tiit Pärn va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 61, quan un error defensiu va deixar Tommi Tuhkasaari completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.