Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730604000

Amistoso (Int.) 730604000 Información oficial sobre el partido 730604000 en Hattrick

13.03.2024 08:00:00

LANBUKA Alineación oficial del equipo 'LANBUKA' en el partido 2 - 4 Fulford United Fc Alineación oficial del equipo 'Fulford United Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LANBUKA Alineación oficial del equipo 'LANBUKA' en el partido 2 - 4 Fulford United Fc Alineación oficial del equipo 'Fulford United Fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,2 % 73,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LANBUKA

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Levent Özkılıç va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ulvi Arhan, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a LANBUKA.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Levent Ketonoğlu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Simavi Oksu va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 70 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Levent Ketonoğlu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Levent Özkılıç havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simavi Oksu de LANBUKA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fulford United Fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador de Fulford James Hartney va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 13 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 49, quan Yaroslav Lyashov va posar els visitants Fulford per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gonzalo Santos de Fulford l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 59 de partit.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al 67 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Fulford augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Will Lowes es rifés el porter i marqués el 2 - 4.