Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730603639

Amistoso (Int., RC) 730603639 Información oficial sobre el partido 730603639 en Hattrick

13.03.2024 20:00:00

Rämjaurliden Alineación oficial del equipo 'Rämjaurliden' en el partido 1 - 4 Behzad FC Alineación oficial del equipo 'Behzad FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rämjaurliden Alineación oficial del equipo 'Rämjaurliden' en el partido 1 - 4 Behzad FC Alineación oficial del equipo 'Behzad FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rämjaurliden

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Andreas Pettersson va anar directament als peus de Stig-Olof Rodström que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Karol Grabowiecki es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Willard Shanahan per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jamasp Kalani va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dan Stensson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Behzad FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 43 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Behzad. Patrik Hermansson el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 174 Minuto 72 (Gol de penalti): En Patrik Hermansson va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 72. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 136 Minuto 78 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Karol Grabowiecki es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Marcus Leyboldt per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 78 passava a ser 1 - 3.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Morteza Salami va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Behzad va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Sebastian Muscat que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Mehdi Niknejad va marcar al minut 61 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hengki Soemohardjo després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lars-Mikael Mörnin va poder desviar-lo a córner.