Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730603274

Amistoso (RC) 730603274 Información oficial sobre el partido 730603274 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 4 - 1 Que Manera de Sufrirr Alineación oficial del equipo 'Que Manera de Sufrirr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 8 - 2 Que Manera de Sufrirr Alineación oficial del equipo 'Que Manera de Sufrirr' en el partido
Es un cenizo 7.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Abdelhamid Nachit va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Matrukitos.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Marek Baziuk va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Matrukitos va aconseguir el 3 - 0 quan Ioan Lupescu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Matrukitos va augmentar la diferència quan Marek Baziuk no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Carel Viets gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ecequiel Agulleiro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Que Manera de Sufrirr

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 70, el jugador visitant Gonzalo Guacarán va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Guacarán va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Juan Urzáiz.
  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Fernando Cabarrús va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Reint Mulhof va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Juan Urzáiz no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Turčinov de Sufrirr es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.