Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730602845

Amistoso (Int., RC) 730602845 Información oficial sobre el partido 730602845 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 5 - 0 Angry Birdie Alineación oficial del equipo 'Angry Birdie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 5 - 0 Angry Birdie Alineación oficial del equipo 'Angry Birdie' en el partido
Tiene un resultado normal 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Rayo Vallekano

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Adrian Sitoianu de Vallekano, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Vallekano va aconseguir el 2 - 0 quan Archibaldo Gasti va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Vallekano va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ozkar Arruabarrena, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57 en Thodoras Staikos va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Thodoras Staikos de Vallekano va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ozkar Arruabarrena, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Mattias Ekenblom va poder marcar per a Vallekano en un servei de cantonada picat per en Thodoras Staikos quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Trond Stene de Vallekano gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vasil Manchev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Trond Stene de Vallekano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Angry Birdie

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar Floor Talen completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jani Bärlund de Birdie es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kimmo Lehtikevari de Birdie es va guanyar la targeta groga merescudament.