Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730602077

Amistoso (Int.) 730602077 Información oficial sobre el partido 730602077 en Hattrick

12.03.2024 20:30:00

sablnot iz good Alineación oficial del equipo 'sablnot  iz good' en el partido 5 - 0 Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sablnot iz good Alineación oficial del equipo 'sablnot  iz good' en el partido 3 - 3 Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sablnot iz good

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Abouzar Tavakkoli va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, sablnot, al minut 14. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el sablnot va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tarcisio Riccitelli, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 115 Minuto 51 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Perry Nederlof no va poder aturar Achiezer Nahmias de sablnot, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 51 el 3 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): sablnot va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jeremie Kneubuehl va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Tarcisio Riccitelli de sablnot va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Avi Rafael es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Nightmare UT

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Martino Zvietich ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Nightmare la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Rodolfo Meleleo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Jorge Valcárcel va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Marcin Grzegorski.