Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730600933

Amistoso (Int.) 730600933 Información oficial sobre el partido 730600933 en Hattrick

13.03.2024 20:15:00

Everybody Loves Mike Alineación oficial del equipo 'Everybody Loves Mike' en el partido 1 - 5 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Everybody Loves Mike Alineación oficial del equipo 'Everybody Loves Mike' en el partido 1 - 0 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Everybody Loves Mike

Goles Goles

  • 114 Minuto 25 (Gol de penalti): Everybody va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Stephen Clelland, que va fer aixecar el públic dels seients.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Domenico Stellino de Everybody va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atak of da Bal-Hedz

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Juuso Lundell va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Bal-Hedz.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El porter de Bal-Hedz va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mihai Gogoşanu va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Simo Yliaho va marcar al minut 67 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Simo Yliaho va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bal-Hedz, Joni Väliahdet, que va marcar, sense saber com, el 1 - 4.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Varshasb Andami de Bal-Hedz va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 5 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Juuso Lundell de Bal-Hedz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.