Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730600897

Amistoso 730600897 Información oficial sobre el partido 730600897 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Jairo Olives Alineación oficial del equipo 'Jairo Olives' en el partido 4 - 0 Hesh Blacks Alineación oficial del equipo 'Hesh Blacks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jairo Olives Alineación oficial del equipo 'Jairo Olives' en el partido 3 - 0 Hesh Blacks Alineación oficial del equipo 'Hesh Blacks' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jairo Olives

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Olives prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en David Sampere va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Israel Alio de Olives va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Romeu Mágoa de Olives va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gonzalo Pardo va anar directament als peus de Luka Samland que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Olives va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luka Samland va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel López de Madrid.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local David Sampere per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel López de Madrid va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El Olives va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Jørgen Steenberg va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lubín Comes va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Alberto Credenza de Olives gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gonzalo Pardo de Olives va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Sampere.

Hesh Blacks

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Eirik Solskjær va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Blacks que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.