Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730600868

Amistoso (Int.) 730600868 Información oficial sobre el partido 730600868 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 0 - 5 SV Hannover Kickers Alineación oficial del equipo 'SV Hannover Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 0 - 6 SV Hannover Kickers Alineación oficial del equipo 'SV Hannover Kickers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Europea

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Noel Pontes de Juventud va intentar batre la porteria rival al minut 16 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Medir de Juventud es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

SV Hannover Kickers

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Hannover va ser finalitzada des de l'esquerra per Mirko Illig al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Gustavo Naffah va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gustavo Naffah va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sylwester Grel, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Hannover va aconseguir el 0 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tsaone Oageng, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gustavo Naffah que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Narciso Cortez després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Serra va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, el Hannover va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alexander Wagener s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Wagener de Hannover va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sylwester Grel.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Alexander Wagener va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tsaone Oageng de Hannover la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Sylwester Grel de Hannover va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.