Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730600248

Amistoso (Int.) 730600248 Información oficial sobre el partido 730600248 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido 7 - 1 Isbuti Fc Alineación oficial del equipo 'Isbuti Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido 6 - 1 Isbuti Fc Alineación oficial del equipo 'Isbuti Fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pesabuches

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Haníbal Lavandeira de Pesabuches, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Pesabuches prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Ubaldo Guitián va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pesabuches van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pablo Utrera Prados va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 57 minuts, Carlos Cardona va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 1.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Pesabuches va aconseguir el 5 - 1 quan Jordi Joan Garrigues va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pesabuches a 6 - 1. Jordi Joan Garrigues va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Pesabuches va aconseguir el 7 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pepe López, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Ubaldo Guitián gairebé va marcar per a Pesabuches des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Rivero Sanchez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Isbuti Fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 25 minuts Torsti Haukipuro va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Alessio Certosino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Fabrizio Nizzoli quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.