Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730600090

Amistoso (Int., RC) 730600090 Información oficial sobre el partido 730600090 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 5 - 3 Super Stars Football Alineación oficial del equipo 'Super Stars Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 4 - 0 Super Stars Football Alineación oficial del equipo 'Super Stars Football' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic ceferino

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Passat el minut 10 de joc, Gonzalo Polán facilitava les coses al a.ceferino amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del a.ceferino contenien la respiració mentre en Enric Resa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 67. Gonzalo Ichaso, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 3 - 3 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a a.ceferino va ser Enric Resa.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Carles Etxetoirastortza de a.ceferino va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Carles Etxetoirastortza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Laurent Ducourtioux va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de a.ceferino.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Laurent Ducourtioux quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Hans-Toni Biebertal va ser clau en la jugada d'atac de a.ceferino al minut 64, quan ell mateix va fer una passada brutal a Carles Etxetoirastortza, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Carles Etxetoirastortza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Ivar Rasmussen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Super Stars Football

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Giedras Bukontas va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 2, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Football, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 18 minuts quan Giedras Bukontas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Football.
  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Football van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Manuel Pedro Neves Costa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Dzidas Vainikaitis de Football va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giedras Bukontas.