Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730600056

Amistoso (Int., RC) 730600056 Información oficial sobre el partido 730600056 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido 2 - 4 The General Sports Club Alineación oficial del equipo 'The General Sports Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido 2 - 4 The General Sports Club Alineación oficial del equipo 'The General Sports Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bierzo Roebucks

Goles Goles

  • 102 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Als 31 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Roebucks va acabar amb la pilota als peus de Francesco Apuzzo que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jesús Francisco Nogues va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Roebucks empatava el partit, 2 a 2, al minut 33.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Daniel Forton de Roebucks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The General Sports Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jérôme Descamps va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Peter Pålsson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): En Maurizio Dulbecco donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 60 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, GSC va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jérôme Descamps.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Maurizio Dulbecco va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.