Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730598866

Amistoso (Int., RC) 730598866 Información oficial sobre el partido 730598866 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

CRISPR-Cas9 Alineación oficial del equipo 'CRISPR-Cas9' en el partido 5 - 0 Fortuna Young Boys Alineación oficial del equipo 'Fortuna Young Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CRISPR-Cas9 Alineación oficial del equipo 'CRISPR-Cas9' en el partido 5 - 0 Fortuna Young Boys Alineación oficial del equipo 'Fortuna Young Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CRISPR-Cas9

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fortuna. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carl Blainville la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del CRISPR-Cas9 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 11.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Carl Blainville va incrementar l'avantatge de CRISPR-Cas9 amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CRISPR-Cas9 pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eugenio Tomaselli va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): CRISPR-Cas9 va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Eugenio Tomaselli va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, CRISPR-Cas9 va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Cristóbal García Labarce, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Hernâni Machado gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cornelius Bahr va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El jugador local Petrea Frăsîneanu per poc que no incrementa el marcador al minut 58. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cornelius Bahr va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Marcos Alastuey de CRISPR-Cas9 gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Marcos Alastuey es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Caupolicán Palma, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 290 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Carl Blainville va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carl Blainville de CRISPR-Cas9 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fortuna Young Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ivo Sloneger va rebre molts aplaudiments. Al minut 9 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Toni Blättler que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivo Sloneger de Fortuna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toni Blättler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Fulvio Trapanese de Fortuna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Elio Carrieri de Fortuna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.