Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730598249

Amistoso 730598249 Información oficial sobre el partido 730598249 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

veteranos del eume Alineación oficial del equipo 'veteranos del eume' en el partido 4 - 1 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
veteranos del eume Alineación oficial del equipo 'veteranos del eume' en el partido 5 - 0 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

veteranos del eume

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 39. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Ivan Dovrtěl va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Matthieu Courtel de veteranos aconseguir un gol al minut 74 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de veteranos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Patrizio Bellico va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Horst-Dieter Twiedelft va augmentar l'avantatge de veteranos a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): veteranos van sortir al contraatac al minut 32, però Blanco Abud va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El veteranos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego Barbero la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Álvaro Ruiz de Viana va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

R.C.J. Los Ratones

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan José Navarro es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Diego García de Llanilla va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Juan Antonio García de Lizasaín de Ratones no va ser gol per ben poc.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sergio Chapartegui que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Antonio García de Lizasaín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolás Pareja.