Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730598093

Amistoso (Int., RC) 730598093 Información oficial sobre el partido 730598093 en Hattrick

12.03.2024 18:25:00

SÜMMERN UNITED Alineación oficial del equipo 'SÜMMERN UNITED' en el partido 2 - 0 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SÜMMERN UNITED Alineación oficial del equipo 'SÜMMERN UNITED' en el partido 1 - 1 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SÜMMERN UNITED

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): SÜMMERN va posar-se per davant 1 - 0 al minut 20, quan Julius Giessen va llançar una pena màxima perfectament.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): SÜMMERN va obtenir un penal al minut 41, que va llançar a la perfecció Julius Giessen. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ákos Kocsis va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): SÜMMERN van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Sujay Sethi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SÜMMERN sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Julian Bowen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 54 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ákos Kocsis que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sujay Sethi.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julian Bowen de SÜMMERN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Chiseira F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chiseira que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diego Foica, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Miquel dels Sants Berga ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Chiseira va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Onésimo Aillón no va poder controlar.