Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730598021

Amistoso 730598021 Información oficial sobre el partido 730598021 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

FOOTBALL ENERGY AJAX Alineación oficial del equipo 'FOOTBALL ENERGY AJAX' en el partido 3 - 5 Osuna FC Alineación oficial del equipo 'Osuna FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FOOTBALL ENERGY AJAX Alineación oficial del equipo 'FOOTBALL ENERGY AJAX' en el partido 0 - 5 Osuna FC Alineación oficial del equipo 'Osuna FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FOOTBALL ENERGY AJAX

Goles Goles

  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 26 minuts, Evgeni Milev va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els seguidors del FOOTBALL van tornar a saltar d'alegria al minut 81. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Wubbo Streppel que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 5.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El FOOTBALL no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Elvio Cerasuolo es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Jorge Crespo quasi dona a FOOTBALL l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Symon Boekdrukker no oblidarà el que li va passar durant el minut 54. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Damián Las Heras Rueda va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 80 de joc.

Osuna FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Osuna va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Nicola Marziano va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Nicola Marziano va posar els visitants Osuna per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pedro Iciar de Osuna l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 41 de partit.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Passaven 49 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Juan Revilla va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Juan Selma de Osuna va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Nicola Marziano va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Edmundo Torres, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Osuna quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan Revilla va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lukas Adem de Osuna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.