Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730597269

Amistoso (Int., RC) 730597269 Información oficial sobre el partido 730597269 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 2 - 1 BRYGADA WILLEŃSKA AK Alineación oficial del equipo 'BRYGADA WILLEŃSKA AK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 1 - 1 BRYGADA WILLEŃSKA AK Alineación oficial del equipo 'BRYGADA WILLEŃSKA AK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,1 % 36,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza Scorpions

Goles Goles

  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Josep Maria Vilanova va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Scorpions empatava el partit, 1 a 1, al minut 66.
  • 121 Minuto 110 (Gol por el centro): Scorpions va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 110 Florin Ilian va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Scorpions van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Khalid Arhmani va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Scorpions Florin Ilian quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Scorpions va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Serafín Estirado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 113 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Scorpions van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 113 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gustavo Silvera Mora, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

BRYGADA WILLEŃSKA AK

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): B.W.AK agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dorian Sojko amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Mihajlo Živanović va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): B.W.AK va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 79, quan Leszek Witusik va quedar-se sol davant el porter Eduardo Morales, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Mihajlo Živanović va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 83, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eduardo Morales va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mihajlo Živanović va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pocho Merino de B.W.AK es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.