Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730594943

Amistoso (Int., RC) 730594943 Información oficial sobre el partido 730594943 en Hattrick

13.03.2024 13:00:00

FC Lupineboys Alineación oficial del equipo 'FC Lupineboys' en el partido 3 - 1 Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Lupineboys Alineación oficial del equipo 'FC Lupineboys' en el partido 3 - 0 Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lupineboys

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Magnus Kinzenbach s'emportà una gran ovació del públic local al minut 44, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gjald Boland, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FCL se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 57.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, FCL va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fario Van Troos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): FCL enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gjald Boland hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Gjald Boland gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ernesto Aynos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Floran Devogelaere, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fario Van Troos de FCL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gjald Boland es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zipolite

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nicolás Mouré arribés a peus de Jorge De Haro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Zipolite el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Zipolite van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Ambròs Belenguer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zipolite va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Carlos Cerda va sortir per sobre el travesser.