Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730594750

Amistoso (Int.) 730594750 Información oficial sobre el partido 730594750 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 2 - 4 cacai Alineación oficial del equipo 'cacai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 1 - 2 cacai Alineación oficial del equipo 'cacai' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Jesús Ignacio Navarro García va marcar al minut 32 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Després de 72 minuts de partit, Antonio Senosiaín igualava per Serrejón en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Josep Serrallarga de Serrejón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

cacai

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En 王 (Wang) 文新 (Wenxin) va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jinpa Gyaltso la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de cacai 邢 (Xing) 双荣 (Shuangrong) va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 廖 (Liao) 坤政 (Kunzheng) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, cacai va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser 廖 (Liao) 坤政 (Kunzheng).

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Alejandro Méndez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però 王 (Wang) 文新 (Wenxin) no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan 廖 (Liao) 坤政 (Kunzheng) va estar a punt de posar per davant a cacai amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Méndez va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): 莫 (Mo) 诚霖 (Chenglin) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Méndez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En 廖 (Liao) 坤政 (Kunzheng) va poder marcar per a cacai en un servei de cantonada picat per en 穆 (Mu) 淳海 (Chunhai) quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): 邢 (Xing) 双荣 (Shuangrong) de cacai va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): 王 (Wang) 文新 (Wenxin) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Méndez va aconseguir desviar el seu xut a córner.