Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730594679

Amistoso (Int.) 730594679 Información oficial sobre el partido 730594679 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 5 - 0 PanzoTeam Alineación oficial del equipo 'PanzoTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 7 - 0 PanzoTeam Alineación oficial del equipo 'PanzoTeam' en el partido
Tiene mala suerte 6.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 22 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Echedey Tropa. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Teo Mosconi va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Olli Siiteri, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a CAMPAMENTO.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bira Tavares es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CAMPAMENTO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bira Tavares va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Echedey Tropa va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Moreno Severini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): CAMPAMENTO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alen Benedejčič en un 1 contra 1 amb el porter Moreno Severini, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Echedey Tropa va rematar alt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lars Larsen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

PanzoTeam

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matteo Menghini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Salada de PanzoTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.