Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730594467

Amistoso (Int., RC) 730594467 Información oficial sobre el partido 730594467 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

lunys Alineación oficial del equipo 'lunys' en el partido 2 - 1 Ing.Luminii Alineación oficial del equipo 'Ing.Luminii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lunys Alineación oficial del equipo 'lunys' en el partido 1 - 1 Ing.Luminii Alineación oficial del equipo 'Ing.Luminii' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lunys

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de lunys eren letals, i Delio Lomazzo va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 106 (Gol de contra por la izquierda): Elias Agirrelezeaga va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a lunys.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Asbaku Sabbar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Asbaku Sabbar per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pantelis Sotiriou va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86, Jacinto Terán arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): lunys va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Elias Agirrelezeaga en un 1 contra 1 amb el porter Pantelis Sotiriou, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Al minut 103 es va veure una gran oportunitat per a lunys per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Asbaku Sabbar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Ing.Luminii

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Ing.Luminii van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 85, quan Mikhail Kraevskiy va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Igoraş Huruianu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Carlos León Mendoza havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Mikhail Kraevskiy va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jorge Gascón va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 52, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jorge Gascón va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Daniel Popescu des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Mikhail Kraevskiy va encarar al porter al 78, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 225 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Toni Buzatu gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mikhail Kraevskiy ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.