Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730594151

Amistoso (Int., RC) 730594151 Información oficial sobre el partido 730594151 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 6 - 4 AC Milan 8984 Alineación oficial del equipo 'AC Milan 8984' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 3 - 1 AC Milan 8984 Alineación oficial del equipo 'AC Milan 8984' en el partido
Tiene bastante suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Xarxa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Guzmán del Val va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pablo Cervilla va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 38.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rafael Guzmán del Val va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Xarxa empatava el partit, 3 a 3, al minut 60.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Xarxa s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Rafael Guzmán del Val per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José María Quasi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Xarxa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 96.
  • 133 Minuto 113 (Gol por la derecha): El 6 - 4 va pujar al marcador quan Xarxa va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Cervilla des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Xarxa Fernando Remedios quasi va assolir l'empat al minut 15 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Odilo Alfonso va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Odilo Alfonso va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Xarxa va ser a punt de marcar al minut 74, quan el seu jugador Pablo Cervilla va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Xarxa José María Quasi quasi marca al minut 87 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bernd Rom l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

AC Milan 8984

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Francesco Mulazzani donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Milan agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Julius Mårtensson amb mestria.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): El Milan era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Giuseppe Mastai va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Giuseppe Mastai de Milan va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 4 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Francesco De Fabio de Milan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.