Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730593240

Amistoso (Int.) 730593240 Información oficial sobre el partido 730593240 en Hattrick

12.03.2024 19:15:00

Olimpique Imodium Alineación oficial del equipo 'Olimpique Imodium' en el partido 1 - 5 Goddelijk Wit Alineación oficial del equipo 'Goddelijk Wit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olimpique Imodium Alineación oficial del equipo 'Olimpique Imodium' en el partido 1 - 3 Goddelijk Wit Alineación oficial del equipo 'Goddelijk Wit' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpique Imodium

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): 游 (You) 士桂 (Shigui) va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fabio Faccio, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Goddelijk Wit

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 en Manuele De Rose va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Goddelijk agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Enzo Gervasio amb mestria.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a Goddelijk l'avantatge per 1 - 3. Fabian van Rijnswou en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Francesco Marzocchi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuele De Rose de Goddelijk l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 88 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Patrik Dodek va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nicholas Lang, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuele De Rose va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fabian van Rijnswou va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Manuele De Rose va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Patrik Dodek va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sami Vatanen de Goddelijk es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enzo Gervasio de Goddelijk es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.