Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730592994

Amistoso (Int.) 730592994 Información oficial sobre el partido 730592994 en Hattrick

12.03.2024 19:15:00

hamilcar Alineación oficial del equipo 'hamilcar' en el partido 1 - 5 FC Feitl Fuchtla Floridsdorf Alineación oficial del equipo 'FC Feitl Fuchtla Floridsdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hamilcar Alineación oficial del equipo 'hamilcar' en el partido 0 - 4 FC Feitl Fuchtla Floridsdorf Alineación oficial del equipo 'FC Feitl Fuchtla Floridsdorf' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hamilcar

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): hamilcar va reduir el marcador al minut 81 a 1 - 4 quan Claudio Frisenda va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de hamilcar van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 39 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Claudio Frisenda, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luigi Meles de hamilcar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Feitl Fuchtla Floridsdorf

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Floridsdorf va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Andrzej Brańka va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Floridsdorf. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Peter Skogdahl xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Jean-Brice Roulland va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 3 per a Floridsdorf.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Andrzej Brańka de Floridsdorf va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 80.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Floridsdorf va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jean-Brice Roulland, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Floridsdorf a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sisto Marruocco va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Floridsdorf quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alessandro La Palombara va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Fabio Nowak va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 40, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.