Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730592886

Amistoso (Int., RC) 730592886 Información oficial sobre el partido 730592886 en Hattrick

12.03.2024 19:20:00

Regolution Alineación oficial del equipo 'Regolution' en el partido 6 - 3 Marinheiros Alineación oficial del equipo 'Marinheiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Regolution Alineación oficial del equipo 'Regolution' en el partido 2 - 4 Marinheiros Alineación oficial del equipo 'Marinheiros' en el partido
Tiene mucha potra 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,1 % 57,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Regolution

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 11 una excel·lent centrada de Giulio Marcolini va arribar a Alessandro Migheli, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Regolution va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Guido Pica des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Regolution va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dragoş Ghiţescu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Regolution va augmentar la diferència quan Andrea Breviglieri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Als 85 minuts, Mario Manzato va ampliar l'avantatge de Regolution amb un 5 - 3 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Regolution va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giovanni Montinaro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Vasco Assolari de Regolution va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Marinheiros

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Marinheiros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Albino Florentino, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Marinheiros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aníbal Ganho va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Amândio Azevedo Martins va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 15 (Ocasión de falta): Amb 15 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Celso Teixeira va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Amândio Azevedo Martins ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 250 Minuto 37 (Ocasión de falta): Celso Teixeira va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 37.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Marinheiros va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Osvaldo Monteiro no va poder controlar.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Gilberto Beinat va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Albino Florentino.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Celso Teixeira de Marinheiros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Celso Teixeira va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.