Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730592783

Amistoso (Int.) 730592783 Información oficial sobre el partido 730592783 en Hattrick

13.03.2024 13:30:00

Fc Orval Alineación oficial del equipo 'Fc Orval' en el partido 3 - 1 Ärliga Kämpars BK Alineación oficial del equipo 'Ärliga Kämpars BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Orval Alineación oficial del equipo 'Fc Orval' en el partido 2 - 0 Ärliga Kämpars BK Alineación oficial del equipo 'Ärliga Kämpars BK' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Orval

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Fc Orval equilibrava la balança al minut 49. En Detmar Girth, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 els aficionats van embogir quan en Remon Hovestad va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Fc Orval.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Fc Orval va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Buelna va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Fc Orval va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Remon Hovestad en un 1 contra 1 amb el porter Ng Kuan Kang, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Ärliga Kämpars BK

Goles Goles

  • 105 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Rowan 'Rocky' Frans va descol·locar totalment la defensa contrària i Zahur Eriksson no va perdonar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ÄKBK, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Mateusz Kurzyna va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oskar Liljenen de ÄKBK va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Barnabé Gastou es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.