Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730592778

Amistoso (Int.) 730592778 Información oficial sobre el partido 730592778 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Trocola FC Alineación oficial del equipo 'Trocola FC' en el partido 4 - 0 Murcielagos F. C. Alineación oficial del equipo 'Murcielagos F. C. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Trocola FC Alineación oficial del equipo 'Trocola FC' en el partido 7 - 0 Murcielagos F. C. Alineación oficial del equipo 'Murcielagos F. C. ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trocola FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Trocola prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Joaquín Sbrocca va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Guillermo Aedo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Trocola.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Juul Schenkhuizen va augmentar l'avantatge de Trocola a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Mirco Kloetzl va incrementar l'avantatge de Trocola amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Amb 28 minuts disputats, Birk Borg gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però João Taborda va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Juul Schenkhuizen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Diego Guerbillano havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Raúl Ustoa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juul Schenkhuizen va rematar alt.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però João Taborda va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Sbrocca de Trocola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): George Nunn de Trocola va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Julián Andrés Olivieri de Trocola va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Murcielagos F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Igo Coelho va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Valentín Urruela va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): El jugador visitant Nino Bugnon va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 43 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.