Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730591611

Amistoso (Int., RC) 730591611 Información oficial sobre el partido 730591611 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido 0 - 3 Penamadridista Alineación oficial del equipo 'Penamadridista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido 2 - 2 Penamadridista Alineación oficial del equipo 'Penamadridista' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liberbank Granada

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Paul Dumitraş va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LBKGranada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alfred Heihal va superar els defenses rivals per velocitat al minut 21 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Sidre Cardigonde va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 51 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): LBKGranada va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 53 que Dániel Palicz no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): Habib Abd El Muti va xutar una falta al minut 89 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Penamadridista

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Penamadridista prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Roderick Noomen.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Penamadridista va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alex Hajdu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, Penamadridista va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juho Suontakanen, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Cristi Rotaru va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Albino Henestrosa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Penamadridista va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Roland Kénoszt va quedar-se sol davant el porter Albino Henestrosa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kálmán Biliczki que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roland Kénoszt després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Albino Henestrosa va poder desviar-lo a córner.