Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730591396

Amistoso (Int.) 730591396 Información oficial sobre el partido 730591396 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

F.C.Santa Marina Alineación oficial del equipo 'F.C.Santa Marina' en el partido 3 - 0 F.C. Magnus 2 Alineación oficial del equipo 'F.C. Magnus 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Santa Marina Alineación oficial del equipo 'F.C.Santa Marina' en el partido 1 - 1 F.C. Magnus 2 Alineación oficial del equipo 'F.C. Magnus 2' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,7 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Santa Marina

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): S.Marina va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Hadriano da Lampaza va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ovidiu Budui, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a S.Marina.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Fernando Ruiz va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a S.Marina.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): S.Marina va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hadriano da Lampaza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de S.Marina va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joaquim Caules, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): S.Marina van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de Hadriano da Lampaza des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rodolfo Ugartondo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

F.C. Magnus 2