Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730590888

Amistoso (Int.) 730590888 Información oficial sobre el partido 730590888 en Hattrick

13.03.2024 10:45:00

FC Lilinho Alineación oficial del equipo 'FC Lilinho' en el partido 2 - 0 At. Alberto Alineación oficial del equipo 'At. Alberto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Lilinho Alineación oficial del equipo 'FC Lilinho' en el partido 4 - 0 At. Alberto Alineación oficial del equipo 'At. Alberto' en el partido
Tiene mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lilinho

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 16 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lilinho. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Tommi Liljeström xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Lilinho va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tommi Liljeström, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Passaven 19 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Branislav Drašković va rematar alt.
  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Kari Denoth va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Jan Gnehm, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Jan Gnehm, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alex Nolan va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Emil Petkov va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Alcala de Lilinho va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alex Nolan, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Juan Alcala una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Roland Aksamit va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jan Gnehm va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

At. Alberto

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Alberto van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Frederic Paterna des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Muhuli Yesukai es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Muhuli Yesukai de Alberto es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 30.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damián Puerto de Alberto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.