Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730590829

Amistoso (Int., RC) 730590829 Información oficial sobre el partido 730590829 en Hattrick

13.03.2024 09:15:00

Polesie Penguins Alineación oficial del equipo 'Polesie Penguins' en el partido 4 - 2 Doubled Pawns Alineación oficial del equipo 'Doubled Pawns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Polesie Penguins Alineación oficial del equipo 'Polesie Penguins' en el partido 3 - 1 Doubled Pawns Alineación oficial del equipo 'Doubled Pawns' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,9 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polesie Penguins

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Penguins una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Mario Nicasio Ortiz, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 22.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mario Nicasio Ortiz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Penguins se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Penguins i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 68 minuts de joc. Mentre en Serdar Aldemir el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Andrea Cantacessi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Penguins, Andrea Cellemme, que va marcar, sense saber com, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andrea Cantacessi va rematar alt.
  • 234 Minuto 55 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Serdar Aldemir va fallar un penal al minut 55.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mathies Bernau de Penguins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Doubled Pawns

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Pawns agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dorj Nymadawa amb mestria.
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Pawns van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 69 quan Ángel Manuel Cotobade sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 27 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Veerti Laihia per la seva rapidesa. Al minut 27 va intentar marxar per velocitat d'en Károly Gömöri, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Martin Loriot la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Pawns havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.