Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730590556

Amistoso (Int., RC) 730590556 Información oficial sobre el partido 730590556 en Hattrick

12.03.2024 18:25:00

Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido 7 - 0 UDIB_Almada Alineación oficial del equipo 'UDIB_Almada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido 5 - 1 UDIB_Almada Alineación oficial del equipo 'UDIB_Almada' en el partido
Tiene suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kölner FV

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): August Langenfeld va donar a Kölner un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hakkı Peköz arribés a peus de Olaf Schomaker, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kölner el 2 - 0.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Oleksi Rintamäki, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Kölner va aconseguir el 4 - 0 quan Kurt Rindfleisch va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En August Langenfeld de Kölner va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kölner va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adolfo Ibros progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kölner pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hakkı Peköz va posar el 7 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, Kurt Rindfleisch gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Frank Murken, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

UDIB_Almada

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Dinis Piedade va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Lukas Sackbauer no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): UDIB_Almada van seguir progressant per la banda dreta. Julio Conchillos va tenir la seva oportunitat al minut 51, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 74, quan un error defensiu va deixar Julio Conchillos completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.