Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730589858

Amistoso 730589858 Información oficial sobre el partido 730589858 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Trump Athletic Alineación oficial del equipo 'Trump Athletic' en el partido 3 - 1 UE Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'UE Riudebitlles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trump Athletic Alineación oficial del equipo 'Trump Athletic' en el partido 2 - 1 UE Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'UE Riudebitlles' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trump Athletic

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Athletic va ser Roque Ancestral.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pius Boivin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Athletic va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Roque Ancestral va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Fidel Xamar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Jeremies Dausà va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Athletic sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roberto Blanco Ramos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Athletic van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Víctor Vázquez Torres no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jeremies Dausà al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Frometa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Shabtai Tapuchi de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shabtai Tapuchi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Athletic va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

UE Riudebitlles

Goles Goles

  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Riudebitlles va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Quirico Boado va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.