Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730589020

Amistoso (Int.) 730589020 Información oficial sobre el partido 730589020 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido 4 - 2 U.S. Ankon Dorika Alineación oficial del equipo 'U.S. Ankon Dorika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido 5 - 0 U.S. Ankon Dorika Alineación oficial del equipo 'U.S. Ankon Dorika' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRISKEL FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar TRISKEL amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Liakos Chatziyiannidis va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): TRISKEL va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Julius Münstereifel va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Nolasco del Cordel de TRISKEL va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Julius Münstereifel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nolasco del Cordel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nolasco del Cordel per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luigi Franco Vichi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Julius Münstereifel gairebé va marcar per a TRISKEL des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luigi Franco Vichi al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Liakos Chatziyiannidis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Armando Galaz de TRISKEL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Fernández Mesa de TRISKEL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

U.S. Ankon Dorika

Goles Goles

  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): US.Dorika van mostrar una bona compenetració quan al minut 64 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Louis Bardou va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 105 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Carlo Bellintani va descol·locar totalment la defensa contrària i Gaetano Candelli no va perdonar i va marcar el 3 - 2.