Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730588941

Amistoso (Int.) 730588941 Información oficial sobre el partido 730588941 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

MojaZopones Alineación oficial del equipo 'MojaZopones' en el partido 4 - 2 UnionSoft Alineación oficial del equipo 'UnionSoft' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MojaZopones Alineación oficial del equipo 'MojaZopones' en el partido 2 - 0 UnionSoft Alineación oficial del equipo 'UnionSoft' en el partido
Tiene suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MojaZopones

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cucufato Balbás ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MojaZopone es posava per davant 1 a 0.
  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Corria el minut 57, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. MojaZopone s'avançava en el marcador després que en Prokopios Mitakidis xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Francesc Almoyner, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MojaZopone se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 82.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): El Kim Farnesi va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel MojaZopone. 4-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cucufato Balbás. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Walter León del MojaZopone ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Fryderyk Krajnik gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Răzvan Matroş va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kim Farnesi.

UnionSoft

Goles Goles

  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El UnionSoft va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Armin Popescu rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 30.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Ciprian Durgheu va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de UnionSoft i marcant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de UnionSoft va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valentin-Marian Chiruţă, però el porter rival va fer una gran aturada.