Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730588807

Amistoso (Int., RC) 730588807 Información oficial sobre el partido 730588807 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido 2 - 6 Nuskalvivinde FC Alineación oficial del equipo 'Nuskalvivinde FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido 1 - 2 Nuskalvivinde FC Alineación oficial del equipo 'Nuskalvivinde FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Droviña

Goles Goles

  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Belmiro Dolores de Drova va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 5.
  • 100 Minuto 63 (Gol de falta): Osip Kropotin va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 5 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 63.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Florin Ciorei de Drova va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Usabiaga de Drova amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nuskalvivinde FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Massimiliano Gelasio de Nuskalvivinde va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Patrick Cairo va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Mads Fauerby des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Somchai Phimwana de Nuskalvivinde va fer un bon esprint per escapar-se de Florin Ciorei i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 4. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sorin Paţ va augmentar l'avantatge de Nuskalvivinde a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rafidine Ayouba, que va ser qui va marcar 2 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Albrecht Hobi de Nuskalvivinde al minut 21 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 58 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Preben Fuglsang va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.