Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730588730

Amistoso (Int., RC) 730588730 Información oficial sobre el partido 730588730 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Som-hi un altre cop!! Alineación oficial del equipo 'Som-hi un altre cop!!' en el partido 0 - 3 F.C. Fallatio Alineación oficial del equipo 'F.C. Fallatio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Som-hi un altre cop!! Alineación oficial del equipo 'Som-hi un altre cop!!' en el partido 0 - 3 F.C. Fallatio Alineación oficial del equipo 'F.C. Fallatio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Som-hi un altre cop!!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Ezquer de Som-hi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Fallatio

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): En Eduard Cataramă entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FAL, un peu providencial d'en Pietro Uccello va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a FAL l'avantatge per 0 - 2. Gian Maria Giorgio en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enzo Briscia, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joan Campmany va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Tomás Bandeira de FAL va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Leonardo Catti després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Patrici Simonet va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Eduard Cataramă va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mario Rodrigo Cabanás no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alessandro Maria Ravasio estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Leonardo Catti al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 89 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Pietro Uccello de FAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.